maandag 6 maart 2017

De vijf seizoenen - Jong Keukengeweld - 9 oktober 2016

De vijf seizoenen

Een nieuwe Jong keukengeweld - een nieuwe kans om een toprestaurant te ontdekken aan een schappelijke prijs. 
Deze keer trokken we richting Nederbrakel.

We starten met een heerlijk glaasje champagne vergezeld met lekkere hapjes


Rode biet hapje - Gegrilde komkommer met kaviaar


Kroepkoek van prei met miso & dragon 


Als voorgerecht aten we tomaatvariëteiten en groene meloen
verse geitenkaas - heldere bouillon van tomaat 

 Ijs van schaap met berkensap - lekker fris en toch romig


 Als hoofdgerecht was er keuze tussen vlees of vis
Het visgerecht:
butternutpompoen en grietbot
oesterzwam - Quintine blond


Het vleesgerecht: spitskool & wilde eend 
broccoli - sesam - gepofte rijst


Dessert:
Pastinaak en witte chocolade
framboos - rooibos
verrassend leuke combinatie van groente in een dessert!