zaterdag 19 september 2015

EAT! Brussels

EAT! Brussels 2015

Na een geslaagde versie van het Brusselse eet-event vorig jaar, trok ik dit jaar opnieuw naar Brussel. Deze keer vond het event plaats in het Warandepark.

Doorheen het park was een volledig overkoepeld parcours van eettentjes opgezet, geen overbodige luxe gezien het druilerige herfstweer.

Als eerste proevertje kregen we een gratis groentehapje van groentechef Frank Fol. De combinatie van erwt, boon, aardappel en curry mocht er zeker zijn.


Martin’s Restaurants

Salade van ‘Oso’ bio gamba’s, mango, grijze garnalen, verse munt en vinaigrette met zachte chilipepers


Een fris slaatje met verrassend lekkere smaakcombinaties!

Tram Experience


Menu
    Parels van buffelkoe, kaviaar van tomaten, olijfolie met basilicum & brood uit Sardinië
    Ei op 63°, Grana Padano crème, crumble van pancetta, croutons & seizoenstruffel



De smaakvolle buffelmozzarella en de kruidige pesto vormde een heerlijk gerechtje.


Het traag gegaarde ei was nog mooi vloeibaar, visueel was dit gerecht erg leuk gepresenteerd, qua smaak overheerste voor mij de kaas teveel.

The Restaurant

Prei, gebakken mosselen, rode curry met thaise basilicum


Een pittige gerechtje!

El Vasco

Baskische specialiteiten (Serrano ham, Machengo kaas, Pimentos del Piquillo, Geroosterd groenten, Gevulde Spanse peper, etc.) 


Als afsluiter een tapasbordje vol lekkere Baskische specialiteiten.